VERKOOP

Het verkoopproces, in heldere taal uitgelegd

Wij vinden de juiste koper voor uw woning

Van de Ridder Makelaars is toonaangevend in de woningmarkt en garandeert u met onze ruime ervaring en deskundigheid uitstekende service, de beste verkoopprijs en een perfecte afhandeling voor u als woningeigenaar. Wij hechten veel waarde aan onze "recht door zee" aanpak en de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Bij de verkoop van uw woning gaat het niet alleen om het huis, maar ook om uw situatie. Daarom luisteren wij goed naar uw verhaal en houden we tussentijds regelmatig contact. Wij begrijpen als geen ander dat het verkoopproces zo soepel mogelijk moet verlopen en dat u uw woning wilt verkopen tegen de beste prijs. 

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

De woningmarkt is constant in beweging en dit roept bij veel mensen vragen op. Misschien heeft u verhuisplannen? Of juist nog niet, maar wilt u wel weten wat binnen uw situatie de financiële mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag in het oriëntatieproces. Daarom bieden wij u een gratis waardebepaling aan waarin we een passend advies geven op basis van uw situatie en uw wensen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Uw woning krijgt de aandacht die het verdient 

Voor de verkoop van uw woning bent u natuurlijk op zoek naar een professionele makelaar die beschikt over de juiste middelen en de benodigde kennis van de lokale huizenmarkt. Van de complete, professionele presentatie tot de persoonlijke aandacht die wij tijdens bezichtigingen schenken aan kandidaat-kopers. Wij verzorgen de verkoop van uw woning van A tot Z. 

  Aandacht voor uw woning met verkooptips 

  Professionele foto's en digitale plattegronden 

  Complete brochure

  Één-op-één bezichtigingen met gegadigden

Wanneer mogen wij uw verkoop starten? 

Bel voor een afspraak 033 - 245 34 78 of reageer via onderstaand contactformulier.
 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms