Nieuwbouw

 

Verkoop appartementen Het Spaanse Leger

 

Eind maart is de verkoop van de 1e fase van de nieuwbouwappartementen van het project het Spaanse Leger in verkoop gegaan.De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten en alle woningen zijn toegewezen en verkocht. 

Locatie project Het Spaanse Leger

Aan de zuidkant van Nijkerk, op de grens waar stad en platteland elkaar ontmoeten, wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Een ambitieuze en onderscheidende wijk. Het Spaanse Leger bestaat straks uit verschillende buurtjes, die allemaal zijn ontworpen rondom een gezamenlijk erf of brink. Helemaal geïnspireerd op de boerderijen met bijgebouwen die we in Nijkerk op het platteland zien.

De nieuwe woonwijk Het Spaanse Leger heeft een geweldige ligging aan de Amersfoortseweg in Nijkerk. Hiervandaan ben je binnen 5 minuten bij de snelweg A28, het centrum of op het treinstation. De diverse voorzieningen om de hoek maken het wonen op deze plek heel aantrekkelijk.

De wijk

De wijk krijgt een goede ontsluiting door de aanleg van een nieuwe kruising bij de Tinbergenlaan, waarmee het doorgaand verkeer om de wijk geleid wordt. Zo kunnen de buurtschappen autoluw gemaakt worden, zodat veilige en kindvriendelijke hofjes ontstaan. Kinderen kunnen dus heerlijk buitenspelen!

Nog appartementen beschikbaar?

De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten en alle woningen zijn toegewezen en al verkocht. Meer informatie vind je op de projectwebsite spaanseleger.nl.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen en wilt u weten wat uw eigen woning waard is? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak! 

 

 

Uw nieuwbouw specialist

Van de Ridder Makelaars heeft jarenlange ervaring in het verkopen en commercieel begeleiden van nieuwbouwprojecten.
Projectontwikkelaars schakelen ons steeds vaker in om de verkoop van nieuwbouwwoningen en appartementen te verzorgen. Door onze uitgebreide dienstverlening en uitstekende marktkennis van Nijkerk zorgen wij ervoor dat projectontwikkelaars zich kunnen richten op de bouw. Wij verzorgen de verkoop. Denk hierbij aan conceptuele invulling, de marketing, verkoop en nazorg. Succesvol uw nieuwbouwproject verkopen? Hieronder een kleine selectie van onze verkochte projecten van afgelopen jaren.

resultaten

  • Sorteren op:

  • Weergave:

Er zijn geen huizen gevonden, pas uw zoekopties aan en probeer het opnieuw.