Nieuwbouw

 

Uw nieuwbouw specialist

Van de Ridder Makelaars heeft jarenlange ervaring in het verkopen en commercieel begeleiden van nieuwbouwprojecten.
Projectontwikkelaars schakelen ons steeds vaker in om de verkoop van nieuwbouwwoningen en appartementen te verzorgen. Door onze uitgebreide dienstverlening en uitstekende marktkennis van Nijkerk zorgen wij ervoor dat projectontwikkelaars zich kunnen richten op de bouw. Wij verzorgen de verkoop. Denk hierbij aan conceptuele invulling, de marketing, verkoop en nazorg. Succesvol uw nieuwbouwproject verkopen? Hieronder een kleine selectie van onze verkochte projecten van afgelopen jaren.

 

Verkoop appartementen Het Spaanse Leger

 

Eind maart 2022 is de verkoop van de 1e fase van de nieuwbouwappartementen van het project het Spaanse Leger in verkoop gegaan.De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten en alle woningen zijn toegewezen en verkocht. 

Locatie project Het Spaanse Leger

Aan de zuidkant van Nijkerk, op de grens waar stad en platteland elkaar ontmoeten, wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Een ambitieuze en onderscheidende wijk. Het Spaanse Leger bestaat straks uit verschillende buurtjes, die allemaal zijn ontworpen rondom een gezamenlijk erf of brink. Helemaal geïnspireerd op de boerderijen met bijgebouwen die we in Nijkerk op het platteland zien.

De nieuwe woonwijk Het Spaanse Leger heeft een geweldige ligging aan de Amersfoortseweg in Nijkerk. Hiervandaan ben je binnen 5 minuten bij de snelweg A28, het centrum of op het treinstation. De diverse voorzieningen om de hoek maken het wonen op deze plek heel aantrekkelijk.

De wijk

De wijk krijgt een goede ontsluiting door de aanleg van een nieuwe kruising bij de Tinbergenlaan, waarmee het doorgaand verkeer om de wijk geleid wordt. Zo kunnen de buurtschappen autoluw gemaakt worden, zodat veilige en kindvriendelijke hofjes ontstaan. Kinderen kunnen dus heerlijk buitenspelen! De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten en alle woningen zijn toegewezen en al verkocht. Meer informatie vind je op de projectwebsite spaanseleger.nl.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen en wilt u weten wat uw eigen woning waard is? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak! 

 

 

De Lieverhof

Aan de rand van het centrum van Nijkerk worden aan de Vrijheidslaan 29 nieuwe woningen gerealiseerd, het project De
Lieverhof. 6 huurwoningen en 23 koopwoningen.

Een heerlijke plek dichtbij het centrum van Nijkerk, op loopafstand van de winkels, zorginstellingen, diverse eetgelegenheden
en ook op loopafstand van het station. Een unieke kans om deze voordelen van het centrum te combineren
met een nieuwe, goed geïsoleerde woning met voldoende parkeerruimte en een achtertuin. 

In opdracht van GIZA Vastgoed zijn deze woning door Van de Ridder Makelaars verkocht.

 

 

Oosterpoort  Fase 1 en Fase 2

Oosterpoort is kleinschalig maar toch zeer gevarieerd nieuwbouwproject in het centrum van Nijkerk. 

In dit project zijn 21 appartementen in het gebouw 'Het pakhuis'  8 luxe appartementen in 'Residentie van Reenen', 3 stadswoningen en 21 woningen Oosterpoort Fase 2 gerealiseerd. 
Deze zijn in opdracht van Aprisco Projectontwikkeling door Van de Ridder Makelaars verkocht. 

 

KnoopjesPark

KnoopjesPark is een nieuwe woonpark in Nijkerk gerealiseerd op het voormalige terrein van de Knopenfabriek. Er zijn 49 woon-eenheden gebouwd: 11 Comfortwoningen, 11 Herenhuizen, 12 Stijlappartementen en 15 Startersappartementen.

In opdracht van Timpaan Project Ontwikkeling b.v. heeft Van de Ridder Makelaars het project verkocht. 

 

resultaten

  • Sorteren op:

  • Weergave:

Er zijn geen huizen gevonden, pas uw zoekopties aan en probeer het opnieuw.