OVER ONS

Meer over uw makelaar in Nijkerk

Betrokken maar zakelijk

Ons makelaarskantoor is al 50 jaar een begrip op de regionale huizenmarkt. In deze tijd hebben we al vele tevreden klanten mogen bedienen met onze uitstekende service en persoonlijke benadering. Door onze ervaring van bijna een halve eeuw hebben we de nodige veranderingen op de markt meegemaakt en op deze manier hebben wij een scherp oog ontwikkeld voor het herkennen van de mogelijkheden voor onze klanten.

We luisteren naar uw wensen en bespreken samen met u de beste strategie. We schakelen snel, vormen één team en blijven betrokken, maar zakelijk. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Of u nu uw woning verkoopt, aankoopt of laat taxeren. Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van de allerlaatste wet- en regelgeving, zodat wij u altijd optimaal kunnen adviseren en u niet voor verrassingen komt te staan. 

Onze uitgebreide portefeuille in Nijkerk en omstreken

Omgeving Nijkerk is qua ligging ideaal en een aantrekkelijk woongebied voor velen. Nu de huizenmarkt in Nederland oververhit is geraakt, wijken veel potentiële kopers uit naar het midden van het land. Niet alleen ligt het centraal in het land, maar bovendien is het omringd door prachtig groen. Zowel het Groene Hart als de Hoge Veluwe liggen op korte afstand.

Een woning in Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken en de omgeving nabij deze plaatsen is een zeer gewild object voor grote en kleine gezinnen die de drukte in de grote steden willen ontvluchten. Door onze ruime ervaring in de regio weten we u, als aankoopklant of als kijker tijdens een bezichtiging niet alleen volledig te informeren over de woning, maar ook over de omgeving. 

Onze betrokken makelaar-taxateurs en professionele binnendienst-medewerkers

We stellen u graag voor aan ons team

Linda van de Ridder

Linda van de Ridder

RMT Makelaar / Taxateur

linda@vdridder.nl

Met recht te zeggen, dé makelaar van Nijkerk. Vol passie en al 28 jaar ervaring in de makelaardij beheerst zij het makelaarsvak tot in de puntjes, is een rasechte Nijkerkse, geboren en getogen, én kent bijna elke woning in Nijkerk en veel van de inwoners. In 1999 is ze nog beëdigd als makelaar en sinds 2004 is ze eigenaar van de zaak en leidt zij het kantoor met veel plezier en gedrevenheid, niets is te gek of te veel. In haar vrije tijd wandelt ze graag met de hond, fietst ook graag en niet te vergeten een balletje slaan op de tennisbaan, waar zij het heerlijk vindt om de strijd aan te gaan met haar tegenstanders. Ook het voetbalveld wordt niet overgeslagen om haar zoon aan te moedigen of de manege om van haar dochter op het paard te zien genieten.

Eveline van de Bunt

Eveline van de Bunt

Assistent makelaar i.o. / Office manager

eveline@vdridder.nl

Eveline is nu ruim 12,5 jaar het vaste gezicht van Van de Ridder Makelaars en werkt er met veel plezier. Ooit door het kopen van een huis via dit kantoor in contact gekomen met Linda. Dit beviel zo goed dat van het één het ander kwam. De betrokkenheid siert Eveline, ze houdt van het vak en ook voor haar is niets teveel gevraagd en ze regelt het gewoon. Ze is een echte duizendpoot op kantoor en ze zorgt voor vele tevreden klanten. Ook zul je Eveline tegenkomen in de buitendienst. In haar vrije tijd slaat Eveline ook graag een balletje op de tennisbaan of gaat er met haar dochtertje op uit.

Anne Bonestroo

Anne Bonestroo

Kandidaat makelaar

vdridder@vdridder.nl

Anne is al meer dan 10 jaar werkzaam in de makelaardij. Via via is zij in de makelaardij terecht gekomen. Eerst begonnen in de binnendienst en daarna ook haar papieren gehaald om de buitendienst in te gaan. Door de jaren heen heeft zij een goede kennis van de markt in Nijkerk e.o. opgebouwd. Om alles zo goed mogelijk te regelen vanaf het begin tot aan het eind, dat is waar Anne goed in is. Ze ziet overal een uitdaging in en de klant staat altijd centraal! Samen met haar vriend en dochtertje woont zij al een tijdje met veel plezier in Nijkerk!

Sharon van Roemburg

Sharon van Roemburg

Medewerker binnendienst

vdridder@vdridder.nl

Sharon is sinds januari 2023 het team komen te versterken op de binnendienst. Naast haar opleiding commerciële economie is Sharon twee dagen in de week op ons kantoor te vinden. In haar vrije tijd brengt ze graag een bezoekje aan de horeca of is bezig met sport!

Anna Koelewijn

Anna Koelewijn

Medewerker binnendienst

vdridder@vdridder.nl

Anna is sinds de zomer van 2021 werkzaam bij ons kantoor. Zij volgt momenteel een opleiding wat gericht is op vastgoed en is als oproepkracht en in de vakanties op ons kantoor te vinden.

July Schotsman

July Schotsman

Medewerker binnendienst

vdridder@vdridder.nl

July Schotsman heeft in 2021 stage gelopen op ons kantoor en is sindsdien ook als oproepkracht bij ons kantoor werkzaam.

Rody Schotsman

Rody Schotsman

Bordenman

Rody is onze bordenman. Hij rijdt door heel Nijkerk en omstreken om onze borden te plaatsen bij de woningen.

Blitz

Blitz

Beveiliging

vdridder@vdridder.nl

Blitz is een echte trouwe kantoorhond en inmiddels bekend bij een hoop klanten. Hij begroet ze altijd weer met veel enthousiasme en houdt graag een oogje in het zeil.

Geschiedenis

Het begon allemaal in 1972. Wout van de Ridder behaalde in 1967 zijn makelaarsdiploma en begon in 1972 een makelaarskantoor aan de keukentafel aan de Vetkamp in Nijkerk. Al snel verkocht hij zijn eerste woning en binnen een jaar kon hij op zoek naar een echt kantoor. De familie verhuisde naar een vrijstaand huis aan de Beatrixstraat waar de garage werd omgebouwd tot een vrijstaand kantoortje. Daarmee was Makelaardij Van de Ridder een makelaarskantoor geworden.

In 1976 was 'het kantoortje' alweer te klein, waarna de huidige locatie aan de Oosterstraat betrokken werd. In de jaren daarna werd Van de Ridder Makelaars een begrip. Dankzij gedegen kennis, persoonlijke service en een groot pand met een opvallende etalage midden in het centrum van Nijkerk groeide het bedrijf van een eenmanszaak naar een bedrijf met meerdere makelaars. In 1992 trad Linda van de Ridder, de dochter van Wout, toe. Vanaf die tijd hebben zij de zaak samen verder uitgebouwd. In 2002 werd een tweede vestiging geopend in Putten en bouwden we ook hier aan onze reputatie als betrokken en professioneel makelaarskantoor.

Wout was nog vol enthousiasme bezig met zijn vak; verkopen, aankopen, taxaties en projectontwikkeling, toen hij halverwege 2004 plotseling ernstig ziek werd en hij in korte tijd, augustus 2004, geheel onverwachts overleed. Gelukkig kon hij zijn trots met een gerust hart aan zijn dochter overlaten. Zij zet de zaak op dezelfde persoonlijke betrokken manier voort

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms