AANKOOP

Iedere opdracht is uniek, dus wij luisteren naar u

Een woning aankopen

Het aankopen van een woning is geen alledaagse bezigheid en vereist inzicht in de steeds veranderende en oververhitte markt. Wij zorgen ervoor dat u bij deze kostbare aankoop zo goed mogelijk voorbereid bent en ook tijdens het aankooptraject niet voor verrassingen zal komen te staan. De aankoopmakelaars van Van de Ridder Makelaars zijn u graag van dienst met hun deskundigheid, jarenlange ervaring en de benodigde marktkennis. 

Wij weten voor u een goede aankoop te realiseren door ons inzicht in de waarde van de woning op de huidige markt, onze messcherpe onderhandelingen en onze commerciële en sociale vaardigheden. U bent verzekerd van een professionele afwikkeling van alle zaken, en zelfs een mogelijk lagere koopprijs dan u zelf zou kunnen realiseren. 

Hoe gaan wij te werk?

step

Kennismaken

Tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek bespreekt onze aankoopmakelaar met u de woonwensen en behoeften, het verloop van het aankooptraject en de verschillende zaken waar wij u van dienst mee kunnen, en zullen zijn. 

step

Woningen verzamelen

Uw aankoopmakelaar verzamelt beschikbare woningen die aan uw wensen voldoen en bespreekt deze met u. Aanvullende informatie wordt opgevraagd, gerechercheerd en indien nodig toegelicht.

step

Bezichtigen

Afspraken om woningen te bezichtigen worden ingepland op momenten dat het ons beiden uitkomt, want één van onze aankoopmakelaars gaat altijd met u mee om de bezichtiging te begeleiden en te evalueren. 

step

Adviseren

Wij adviseren u over de bouwkundige staat van de woning en berekenen de juiste waarde en courantheid van de woning. Zo nodig adviseren wij om specialisten op bouwkundig, juridisch of fiscaal gebied te consulteren.

step

Onderhandelen

Samen met u stellen we een onderhandelingsstrategie op om tot de meest gunstige aankoopprijs te komen. Uw aankoopmakelaar formuleert de bieding en de daarbij behorende voorwaarden, en voert de communicatie met de verkopend partij.

step

Ondertekenen

Tijdens het traject van de koopakte tot en met feitelijke levering bij de notaris wordt u begeleid, en ook na de eigendomsoverdracht kunt u voor al uw vragen altijd een beroep op ons blijven doen.

Uw aankoopmakelaar is er voor u!

Bel voor een afspraak naar 033 - 245 34 78 of reageer via onderstaand contactformulier.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms